Cenik

Cenik naših storitev je informativne narave. Vsaka stranka je posebna. Drugačna. In vsako stranko, tudi pri cenah, obravnavamo individualno. Skratka, cene se spreminjajo glede na dejavnost in način poslovanja. Ker sami najbolje veste, kakšno je realno število poslovnih dogodkov* v vašem podjetju, vam za orientacijo ponujamo naš okvirni cenik ter vas hkrati pozivamo, da nam pošljete vaše povpraševanje. Posebej bi opozorili, da so vsi naši računi izdani na podlagi realno prejete dokumentacije in da se pavšalov ne poslužujemo - saj se nam preprosto ne zdi pošteno, da bi vam za manjši obseg vašega dela računali več, kot bi smeli. To še posebej razumete tisti, ki se ukvarjate s sezonskim poslom ali imate podjetje v mirovanju in kljub temu plačujete računovodski pavšal.
*poslovni dogodek je prejeti ali izdani račun, bančni izpisek, dnevni iztržek ali potni nalog.

Paket Kratek opis paketa Cena
MINI do 40 vknjižb / samozaposlen od 29,00€ + DDV MESEČNO
MINI RS do 60 vknjižb / do 2 zaposlena od 69,00€ + DDV MESEČNO
RS3 do 100 vknjižb / do 4 zaposleni od 119,00€ + DDV MESEČNO
RS5 do 200 vknjižb / do 6 zaposlenih od 229,00€ + DDV MESEČNO
RS7 do 400 vknjižb / do 8 zaposlenih od 449,00€ + DDV MESEČNO
RS klub Zaključni račun za društva oz. klube do 10k€ prometa
od 59,00€ + DDV – LETNO
Zaključni račun*
Bilanca stanja, izkaz poslovnega izzida in davčni obračun
od 59,00€ + DDV

*navedena cena zaključnega računa velja za naše stranke. V kolikor bi želeli zgolj letni obračun, z nami pa poslovno ne sodelujete, nas pokličite za ceno.

AKCIJA ZA SAMOZAPOSLENE

Zavedamo se, da so prvi koraki v svet podjetništva težki, še posebej v današnjih časih, ko so/ste mnogi skorajda prisiljeni stopiti v ta divji svet podjetništva. Zato do konca marca 2016 samozaposlenim posameznikom/posameznicam ponujamo čudovito priložnost - računovodenje s fiksno (letno) ceno v višini 299,00€ + DDV, kar znaša manj kot 25,00€ + DDV mesečno. Pozor! Akcija velja le do konca marca, samo za samozaposlene, ki bodo vestno dostavljali listine do 8. v mesecu za pretekli mesec. Akcija velja za dobo enega leta - dobo, ki prične teči z dnevom vplačila 299,00€ + DDV in podpisom pogodbe o sodelovanju. V omenjeno ceno ni vključen letni obračun v znesku od 59,00€ + DDV. Brez drobnega tiska, brez skrbi. Posvetite se svojemu delu, za ostalo bomo poskrbeli mi. Srečno 2016!

*Akcija velja tudi za obstoječe samozaposlene podjetnike, ki bi želeli menjati računovodstvo.